Slappe av:<br> Med utsikt<br>
Slappe av:
Med utsikt

Rom

Overnatting med utsikt

Med våre 31 rom er Ps:hotel Oslos minste hotell, men med det største hjertet. Vi kan tilby deg fire ulike rom utifra dine behov. Om du er usikker på hvilket rom som passer deg best er du hjertelig velkommen til å ta kontakt så hjelper vi deg!

Når du bestiller et rom fra vår nettside er du garantert utsikt over Akerselv og den berømte mathallen. Alle våre rom er koselige og imøtekommende.


Leilighet

Frokost inkludert
Byutsikt, Tekjøkken, Stue, Gratis wifi

I våre leiligheter har du god plass å boltre deg på! Med en fantastisk utsikt passer denne leiligheten perfekt for deg som ønsker litt ekstra luksus. Alle våre leiligheter har kjøkken, stue/spisestue, privat bad og soverom.

Singelrom m/ køyeseng

Frokost inkludert
Gratis wifi, køyeseng

Dette rommet er perfekt for deg som skal bruke mer tid ute enn inne. I dette rommet har du akkurat det du trenger for en god natts søvn før morgendagens utflukter! Alle rommene har sitt eget bad med dusj og klimaanlegg.

  • Internettilgang - høy hastighet
  • Air Conditioning
  • TV

Dobbeltrom m/ byutsikt

Frokost inkludert
Byutsikt, gratis wifi, fransk balkong

Her kan du nyte ditt opphold på et av våre nyoppusende rom. Rommene er kledd i behagelige farger som er med å skape en avslappende atmosfære for en romantisk helg eller vennetur. Dobbeltrommene våre har flott utsikt over alt  Grunerløkka har å by på. Alle rommene er lydisolerte, har eget bad med dusj og klimaanlegg.

  • TV
  • Internettilgang - gratis

Familierom

Frokost inkludert
Gratis wifi

Her har du et rom som passer perfekt for en familie på tre! Våre familierom er koselige og har vinduer vendt mot bakgården så man unngår støy fra det pulserende utelivet på grunerløkka. Alle våre familierom har køyeseng, eget bad med dusj og klimaanlegg.